sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lettukestit

Meillä on kolme viimeisintä viikkoa ollut apunamme ja ilonamme suomalainen Jenna. Tyttöjen ja Eeron entinen hoitaja eskarista kysyi minulta joskus syyskuussa, tietäisinkö perhettä, joka ottaisi vastaan 17 v. "au pairin" n. kolmen viikon ajaksi. Ilmoittauduin yllättäen vapaaehtoiseksi ja se on totisesti kannattanut!

Jenna on vienyt lapsia harrastuksiin autokuskimme kanssa, tehnyt kotitöitä, auttanut läksyissä ja toiminut mahtavana "isosiskona" erityisesti jonkinlaista älytöntä uhmaikää potevalle Eerolle. Kissojen omistajana Jenna on myös opettanut Ellalle aivan mahtavasti Ompun hoitamista ja huoltamista kädestä pitäen, alkaen pesemistestä kynsien leikkaamiseen. Ja toiminut myös mahtavana shoppailuseurana päivisin lasten ollessa koulussa!

Myös kaikenlaista muuta puuhaa on riittänyt!

 
Sudokujen ratkomista...


Tässä Omppu saa sovittaa kissojen tuliaista :) Toivottavasti kissat tykkäävät rock-henkisestä asusta enemmän kuin Omppu.


Jenna ja mummi joutuivat myös Jooga-oppiin!

Haikein mielin saattelemme Jennan huomenna lentokentälle ja takaisin Suomeen. Viimeisen illan kunniaksi saimme maistella isoisoisän tai sinnepäin salaisella lettutaikinareseptillä valmistetuja lettuja!Ihanaa! Tämän reseptin kiristän vielä itselleni ennen lähtöä. Huomenna suuntaamme hemmottelemaan itseämme Raquet Clubin maisemiin, hierontaa ja manikyyriä olisi suunnitelmissa!