tiistai 12. kesäkuuta 2012

Le Chambord

House Hunting matka on tehty. Siitä on jo yli viikko. Viikko on mennyt sulatellessa ja ihmetellessä. Nyt pitäisi reagoida, mutta se on niiiiiin vaikeaa.

- 14 Compoundia
- 3 koulua
- yli 20 taloa tai asuntoa

Ei yhtäkään "se on tässä" -osumaa. Ehkä vaadimme liikaa? Meillä on 3 lasta ja meidän on pakko vaatia tiettyjä perusasioita, kuten riittävä määrä makuuhuoneita ja niiden järkevää sijoittelua talossa. Lisäksi haluamme hieman extraa - muutammehan ihan vieraaseen paikkaan ja se vaatii meiltä kaikilta paljon. Lisäksi lapset haluavat talon ja puutarhan, vaikka tarjolla olisi upea Shanghai Raquet Club: Kerrostalo ei käy.

Rakastuimme Lakeside Villa -alueen moderneihin taloihin ja ilmapiiriin, emme kuitenkaan löytäneet sitä juuri meille sopivaa taloa, japanilaistyylisiin puutarhoihin ihastuimme ja tykkäsimme alueen yleisistä tiloista. Tosi hyvä paikka lapsiperheelle ilman muuta.
Jos valinnan voisi tehdä vain talon perusteella, valintamme olisi tässä:


Alue on Xi Jiao, joka on vasta valmistumassa,  mutta keskeneräinen alue sai meidät epäröimään. Löytyisikö täältä lapsille kavereita? Eläisimmekö keskellä tyhjiä luxustaloja?

Alueena yli muiden nousi Le Chambord. Alue aivan WISS koulun vieressä. Mahtava club -alue ja mikä  parasta, ainoastaan 10 min kävelymatka koululle. Ongelmana näytti olevan se, että meille mieleistä ja budjettiin sopivaa taloa ei löytyisi tältä alueelta. Kun perjantain viimeinenkin "kammotuskohde" oli käyty katsastamassa, totesimme jo, ettei tuleva asuinaluemme valitettavasti ole tämä.
Viimeinen yllätyskohde koko matkalla sekoitti pakan taas kuitenkin täysin. Kalustamaton vaalea talo, omaan makuumme liian "kultainen" kiinteä sisustus, moderni valkoinen keittiö, hieno puutarha, hyvä pohja... Nyt neuvottelemme vuokrasta ja siitä, kuinka saisimme hankittua kalustuksen oman makumme mukaan (=Kiinassa skandinaavinen IKEA).Olisiko tässä tuleva kotimme?