lauantai 9. helmikuuta 2013

Tyttöjen juttuja

Loma on edennyt lokoisasti ja naureskelin edellisessä postauksessani olevamme "kohteessa" ja sitähän tämä todella on! Vaippakansalle on omat uima-altaat (mikä on ihan kiva juttu) ja  happy baby -suitet, leikki-ikäisille puuhakerhot ja omat ilmaiset "ranskalaisia ja nugetteja -buffetpöydät" hotellin ravintoloissa.  Päästä varpaisin suojatut pikkuiset uv-puvuissaan jumppaavat lastenaltaassa kalajumppaa ohjaajan kanssa äitien ja isien kelluessa siinä vieressä. Rattaat on lastattu täyteen kellukkeita, harsoja, tuttipulloja ja hiekkaleluja.

Tuota vaippa- ja vaunusirkusta vilkuillessa olen todennut kuinka helppoa ja mukavaa meidän lomailumme nykyisin onkaan! Nuorimmainenkin osaa jo uida hyvin, kiitos WISS-koulun 2 kertaa viikossa tapahtuvan tehokkaan uimaopetuksen. Riittää kun pitää kirjan takaa silmällä polskimista. Vielä viime lomalla näin ei ollut. Ravintolassa voi keskittyä omaan syömiseen ja jopa aamiaisella riittää kun kerää syötävät itselleen.Tyttöjen kanssa olemme nauttineet täysillä kaikista ihanista hemmotteluhommista! Tämäkin melko uutta ja ihmeellistä. Kuinka kivaa meillä onkaan tyttöjen juttuja hömpsötellessämme :)

Jalkahierontaa, hierontaa, kynsien laittoa, hiusten letittämistä....Tytöt saivat pään täydeltä himoitsemiaan pieniä lettejä...

Huomenna suuntaamme merelle!