lauantai 9. helmikuuta 2013

Tyttöjen juttuja

Loma on edennyt lokoisasti ja naureskelin edellisessä postauksessani olevamme "kohteessa" ja sitähän tämä todella on! Vaippakansalle on omat uima-altaat (mikä on ihan kiva juttu) ja  happy baby -suitet, leikki-ikäisille puuhakerhot ja omat ilmaiset "ranskalaisia ja nugetteja -buffetpöydät" hotellin ravintoloissa.  Päästä varpaisin suojatut pikkuiset uv-puvuissaan jumppaavat lastenaltaassa kalajumppaa ohjaajan kanssa äitien ja isien kelluessa siinä vieressä. Rattaat on lastattu täyteen kellukkeita, harsoja, tuttipulloja ja hiekkaleluja.

Tuota vaippa- ja vaunusirkusta vilkuillessa olen todennut kuinka helppoa ja mukavaa meidän lomailumme nykyisin onkaan! Nuorimmainenkin osaa jo uida hyvin, kiitos WISS-koulun 2 kertaa viikossa tapahtuvan tehokkaan uimaopetuksen. Riittää kun pitää kirjan takaa silmällä polskimista. Vielä viime lomalla näin ei ollut. Ravintolassa voi keskittyä omaan syömiseen ja jopa aamiaisella riittää kun kerää syötävät itselleen.Tyttöjen kanssa olemme nauttineet täysillä kaikista ihanista hemmotteluhommista! Tämäkin melko uutta ja ihmeellistä. Kuinka kivaa meillä onkaan tyttöjen juttuja hömpsötellessämme :)

Jalkahierontaa, hierontaa, kynsien laittoa, hiusten letittämistä....Tytöt saivat pään täydeltä himoitsemiaan pieniä lettejä...

Huomenna suuntaamme merelle!

2 kommenttia:

 1. Kyllä teidän tyttöjen nyt kelpaa, kun on varpaita myöten kaikki kauniina :) Nautinnollisen näköinen hieronta.
  Heh, meillä yksi vielä polskii koko-uv-asussa ja vaatii erityistä vahdintaa. Tosin isommat viihdyttävät hienosti yksivuotiasta, joka muuten oppi "sukeltamaan" ja vielä tykkää siitä.
  Hauskaa merimatkaa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, me olemme nyt superkauniita ja hemmoteltuja, vähän kuin prinsessat ;)

  Nuo pikkulapsilomathan oli myös aivan ihania, vaan niin kovin erilaisia! Pienet on niin hauskoja kun ovat niin täysillä menossa kaikessa ihan hassussakin eikä heillä ole koskaan tylsää, näillä isommilla jopa joskus on! Ja juuri tuo veteen tottuminen, miten se aina harppaakin niin jättiaskeleita rantalomilla, kun on lämmintä ja mukavaa. Ja mua naurattaa nuo tohkeissaan olevat iskät, jotka kelluu tuossa 70 cm syvässä altaassa, kärräilevät pikkuisia niin ylpeinä päiväunilla ja kuvaavat kaiken aikaa!

  VastaaPoista