sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Susie

Jaksan harvoin kirjoittaa mainospostauksia, mutta tätä kauppaa haluan mainostaa kaikille lähistöllä asuville ja myös Susielle sen lupasin!

Helmiä ja erilaisia pukeutumiskoruja saa täällä hankittua pilkkahintaan lukuisista paikoista, meitä lähinnä on Hongmei Lu:n Pearl City (2. kerros). Itseäni markkinatouhu aika usein ärsyttää ja inhoan tinkimistä. Monesti joku ihan kiva juttu jää kauppaan ihan siksi, etten jaksa aloittaa sitä laskimen kanssa 5 RMB kerrallaan säätämistä. Mieluummin maksan siitä, että saan rauhassa katsella, hipelöidä ja ihmetellä ja hinta on sitten enää mukavan juttelun päässä.
Korukauppa Susie on tällainen. Löysin tämän suomalaisten kavereiden kanssa ja tänne palaan aina ja aina uudestaan!

Susie puhuu hyvää englantia ja on auttavainen, mutta ymmärtää pysyä etäällä ja antaa asiakkaan katsella, kokeilla ja ihailla. Asiakaspalvelu on omasta mielestäni kiinalaisittain poikkeuksellisen miellyttävää.

"Omenamme" söi Emilian ihanista hopeisista, käsityönä tehdyistä ja joulupukilta saaduista korvakoruista kotona toisen muodottomaksi metallimöykyksi.  "Timantit" (=zirkonit???)  olisivat ehkä löytyneet joskus, jos olisimme tunteneet paloa tutkia Ompun hmm...hieman tarkemmin... Korut oli ostettu Susielta ja sinne vein ehjän kappaleen syödyn kanssa korjattavaksi ja homma hoituu.

Alkaen 20 RMD korut on koottu sisääntulon lähelle. Olen löytänyt itsessäni koruihmisen ja ostanut jopa 4 kpl näitä "pukukoruja" ja nirsona tykännyt kaikista myös jälkikäteen ja niitä käyttäen. Vapiskaa ystävät, tuliaisna saattaa olla joku ihmellinen koru ;)Kaikenlaista uniikkia löytyy valmiina ja toiveiden mukaan teetettynä.  


Suomalaisten ystävien tuliaisina suosimat, viinilasin jalkaan useamman henkilön kekkereillä kiinnitetävät yksilölliset tunnisteet olivat tosi kivoja. Äiti hankki näitä heti setin juhannukseksi ;)

Tytöille olen hankkinut korvakoruja Susielta luottaen niiden hopeisuuteen, ensimmäistäkään hankaluutta ei ole toistaiseksi ilmennyt.


Myös uniikkipuolella löytyy valinnan varaa tyyleistä, laaduista ja hinnoista.

Susie: 
413 HuangHua Rd Ming Hang District, Shanghai
Avoinna: 9.30-18.30 joka päivä.