tiistai 17. helmikuuta 2015

Kylmästä lämpimään


Pitkästä aikaa rantalomalla! Meidän kolmannen vuoden matkamme suuntautui lopulta Malesian Langkawille, monien mutkien jälkeen. Kolmas Kiinavuotemme kulki työnimellä Hawaiji-vuosi. Sitten kun piti ruveta miettimään ihan oikeasti sitä lomaa, äänestys Hawaiji - joku muu oli aika selkeä 0-5. En tiedä miksi. Tottakai ainakin itseäni houkuttaisi käydä Hawaijilla, mutta ei nyt kuitenkaan väkisin.

Pallottelimme Uuden-Seelannin, Australian, Malediivien, Balin, Vietnamin, Borneon, Thaimaan välillä. En oikein tiedä, miksi tänne pumpsahdimme, mutta kaikki vaan meni lopulta kohdilleen. Luksusta emme hakeneet, emmekä mitään aktiivilomaa. Haimme aurinkoa, lämpöä, ihanaa ruokaa ja mukavaa majoitusta ja ennen kaikkea lokoisaa yhteistä aikaa.

Kun buukkasin lentoja, en todellakaan ajatellut tätä: lensimme perjantaina 13. päivä Maleysian Airlinesilla Kuala Lumpuriin. Valitsin parhaan yhteyden ja parhaan hinnan. Kun hoksasin hassun yhteensattuman, menin tyhmänä möläyttämään tämän myös lapsille. Ei olisi pitänyt. Jopa joku höntti koulun opettaja oli sanonut, että jos voi valita, hän ei lentäisi Maleysianilla eikä ainakaan perjantaina 13. päivä. Just.

No, me selvisimme hengissä jopa kahdesta Maleysian lennosta. 


Omppu jäi aamulla Jennan ja Heidin hyvään hoitoon ja me suuntasimme kentälle. Shanghaissa mittari näytti aamulla korkeimmillaan + 6 astetta, mikä on aika koleaa Shanghaissa tähän aikaan vuodesta. Me saavuimme Langkawille vasta seitsemän jälkeen illalla. Meillä oli varattuna kaksi "chaletia" osittaisella merinäkymällä - mitä sekin nyt sitten tarkoittaa? Pilkkopimeässä sitä ei nähnyt. Illallisen jälkeen painuimme aika nopeasti nukkumaan. 

Aamun valjetessa "osittainen merinäköala" osoittautui täksi. Ei valittamista. Lisäksi mökkiemme sijainti on loistava isolla alueella. Lyhyt kävelymatka rannalle ja altaille.


Aikainen lintu madon nappaa... Kello ei varmaan ollut edes kahdeksaa, kun olimme aamiaisen jälkeen jo altailla nauttimassa elämästä :)Edelleisellä aurinkolomalla meillä oli kaksi pientä tyttöstä, mistä nämä söpöläiset oikein putkahtivat?


Langkawi on Euroopasta käsin suosittu häämatkakohde ja täällä Valentine's Day otettiin vakavasti. Pari alueen ravintolaa oli pyhitetty romanttisille illallismenuille ja varaukset näyttivät menevän kuin kuumille kiville. Nyt muutama päivä myöhemmin huomaa tännekin jalkautuneen runsaasti lauantaina 14.2.2015  vastanaineita ja aamiaisella on varattuja pöytiä Donny & Tina, Tim & Mary jne.. Rannalla on katoksia, joissa rakastuneet syövät päivällistä kynttilänvalossa, kuohuva jäissä. Sweet.


Piti laittaa tämä kuva ja postaus jo tuolloin 14.2. ja viimeistään 15.2. parhaan ystäväni synttärinä, mutta lomalla on niin kiire levätä, ettei jaksanut :) Onnea kuitenkin kaikille rakastavaisille ja Liisalle!

Meillä on täällä lemmikkieläimet omasta takaa, ei tule Omppua ikävä! Terkkuja teille lähettää Iivari-apinan vaimo Lotta, joka viihtyi parvekkeella siihen saakka, kunnes tulin olohuoneeseen suihkusta kylpytakissa. Pelästyi raukka varmaan ikiajoiksi!


Älkää kysykö mistä Eero tietää, kuka on Iivari ja kuka on Lotta. Tässä nyt on kuitenkin kuulemma Lotta.