keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lounastreffit sushin merkeissä

Jaha, ekaa kertaa onnistuin äsken julkaisemaan postauksen, jossa oli pelkkä ostikko ja sekin väärin kirjoitettu :) Hiiri vähän lipsahti. Nyt näyttää VPN takkuavan ja onnistuin kai tuolla klikkauksella muuttamaan asetuksia. No, aina ei voi onnistua kertalaakista... Yritetäänpä siis uudestaan ja toivotaan parasta!

Meillä oli tänään taas kerran mukavat lounastreffit Mian ja pikkuisen F:n kanssa. Suunnistimme Cool Docksiin, jonne meidän on pitänyt monta kertaa aikaisemminkin mennä. Olemme sujuvasti kiristäneet tahtia näiden lounastreffien suhteen, koska meillä on aina niin mukavaa! Paitsi se, että olemme molemmat niin valovoimaisia persoonia, meillä on paljon yhteistä: Olemme muuttaneet tänne ihan samaan aikaan ja käyneet koko byrokratiahässäkän samanaikaisesti. Törmäsimme toisiimme blogimaailman ulkopuolella ekan kerran täysin sattumalta ollessamme terveystarkastuksessa täällä Shanghaissa - small world. Lisäksi meillä on samanikäisiä lapsia suunnilleen samoilla luokka-asteilla ja on mukavaa vertailla eri koulujen erilaisia tapoja ja opetusta. Lisäksi minä saan aina hyvän syyn tulla keskustaan :)

Koska syömme "aina" italialaista, päätimme nyt kokeilla jotakin muuta.

Valitsimme japanilais-korealaisen ravintolan lähinnä sushi -annoksen houkuttelemana. Se olikin ihan ok, ei mieleenjäävää.


Pääruoaksi tilasimme lohta ja katkarapuja, sekin hyvää, mutta ei erinomaista. Ruokaa oli ainakin taatusti riittävästi, lisukkeina pöydässä oli misokeittoa, salaattia ja kaikenlaista muuta.


 

Cool Docks on mukava paikka ja lounasaikaan myös mukavan hiljainen! Tämä Angry Birds siirtyi Radical Design Weekin jälkeen tänne, en tiedä mistä se alunperin tuli.
Lopuksi suoritimme pienen kävelymaratonin, kun emme osuneet ihan heti lauttasatamaan ja joen ylitettyämme suuntasimme reipasta kävelyvauhtia Super Brand Mall:ille, molemmilla korkkarit jalassa. Nyt hieman jaloissa tuntuu :)

 Mutta vaiva palkittiin! Sain viimein hankittua jogurttikoneen. Hello Kitty -mallia se on siksi, että se oli koko kaupan ainoa kappale ja moisen vaivan nähtyämme Hello Kitty ei haitannut lainkaan :)