lauantai 7. joulukuuta 2013

Tänään juhlitaan

Kaiken kaaoksen jälkeen olemme valmiina juhlimaan Suomen itsenäisyyspäivää - päivän myöhässä.

Shanghain suomalaisten itsenäisyyspäivänjuhla järjestetään Peace -hotellissa tänään. Päätimme osallistua, pitäähän tämäkin kokea edes yhden kerran.

Aloitimme aamupäivän West -kampaamossa hiustenlaitossa. Kippiksen Sanna sai mainiot korvasuojukset hiustenlaiton ajaksi. Lopputulos oli kaunis! Minä poimin äkkiä kampauksen esikuvaksi eilisistä Niinistön juhlista Minka Björkin kampauksen. No, lopputulos ei ollut ehkä ihan yhtä kaunis - liekö syynä ero kammattavissa...


Puku hoitui aika simppelisti. Kävelin suomalaisten suosimaan Lucyn putiikkiin Lujiabang lu:lla. Luotin tumaan violettiin ja mustaan pitsiin. Puku on kiva ja onnistunut, muutama juttu, joita olisin varmasti enemmän ajan salliessa korjauttanut ja korjauttanut vähän häiritsee, mutta näillä mennään tänään. Lucy oli ok, mutta ei rakkautta ensi silmäyksellä.

Minulla oli olemassa tosi kivat kengät, mutta jalkavaiva tuntui jotenkin vaan häiritsevän niiden kanssa olemista. Oli lopulta pakko lähteä uusien kenkien metsästykseen. Niinkin tavallisessa paikassa kuin Xujingin Carrefourissa on kenkäkauppa, jonka kengät vaan sopivat minun jalkaani. Koska nyt on talvi ja myynnissä talvikenkiä, olivat kaikki juhlavat avokkaat alessa. Harmi ;)

Kuvassa muka siniset kengät sattuivat mätsäämään puvun värin kanssa täysin. Bingo! RMB 100. Ostin lisäksi toiset mustat ja vähän matalammat, jalka ei ole parantunut täysin ja pelkään ettei se kestä ihan näin korkeita korkoja koko iltaa.Kiireessä haeskelin myös "clutch bagia", eli pikkuista juhlalaukkua. Vierailu feikkimarkkinoille sai mielen taas ärtymään. Olihan siellä toki "brändittömiä" bling bling -laukkuja, mutta kaikki feikit olivat vaan niin rumia ja tyrkytys ärsyttävää. Viimeisessä hädässä Lujiabang Lu:lta löytyi yksinkertainen, kimaltava mutta ei liian tyrkky, juuri sopivan kokoinen clutch.

Näin siis kiireessä kasattu juhlafiilis!  Näillä mennään!