perjantai 2. toukokuuta 2014

Ai niin, nythän on Wappu!

Voi ihme. Tätä se vanheneminen teettää.. Haluaisin kovin mielelläni sanoa, että kymmenen vuotta sitten    vappu oli yksi tärkeimmistä juhlista, Otaniemessä sen tulevan puolison kanssa sitä juhlittiin monta päivää. Peiliin katsoessa ja elämän realiteetit hyväksyessä on vaan pakko todeta, että juu, siitähän on jo 20 vuotta.

Tänään siis huomasimme yhtäkkiä, että kyseessä on 1.5.2014! Hip hurraa! Silloin kaukaisina aikoina picniciäiä valmisteltiin huolella ja edellisen illan juhlien varjot peittyivät tupsulakkiin ja ylioppilaslakkiin. Missähän nekin nykyisin kellastuvat…..

Lapset tempaisivat kuitenkin nopean picnicin kasaan, varsin upeasti! Kiitos vieraiden tuliaisten. Päiväkin oli niin kuuma, että kauhean pitkää oleskelua auringossa ei oikein olisi edes jaksanut.

Omppupomppu pääsi kerrankin riehumaan vapaana, kun kaikki huomio keksittyi häneen. Sählä tietenkin karkasi kesken picnicin myös naapurin lasten pallon perään ja taas nolona saimme juosta pöhköä kiinni.
Ex-tempore picnicimme tarjoilu tosiaan koostui melkoisesti tuliaisista ja esille panoon ei kauheasti käytetty aikaa.  Mutta kaikkkea ihan hyvä saimme silti tarjolle.

Ja ai että! SE perheen mölkkyturnaus…
Paitsi, että olen telinevoimistelun hypyn Suomen Mestari vuodelta yksi ja kaksi (ja muistaakseni myös kolme, en tosin ole ihan varma) sekä mainion Mainostoimisto Mediataivaan biljardimestari, olen nyt myös perheemme mölkkyturnauksen ylivoimainen voittaja!

Illalla pidimme vielä Eeron kanssa kahdestaan levyraadin youtube-tarjonnasta. Kuuntelimme kaikkea Robinista ja  Miley Cyrusista, Apulannan kautta U2:eeen, mutta voittajamme oli tämä:Hevisaurus ja Intiaanien Sotahuuto. Toimii. Itsellänin myös juoksubiisinä!
Mahtavaa Toukokuuta!