tiistai 14. toukokuuta 2013

Askarrellaan!


Pääsin jälleen käyttämään ydinosaamistani, kun Eeron koulusta tuli toimeksiantona ASKARTELUprojekti. Tällä kertaa opintojakson aiheena oli ympäröivä yhteiskunta ja sen tiimoilta ekaluokkalaiset ovat tehneet retkiä mm. paloasemalle.

Tehtävänä oli valmistaa 3D-malli omasta ympäristöstä, paikan ja toteutustavan sai valita itse. Ja niinpä askartelimme oman asuinalueemme.

Asuinalue syntyi pizzalaatikkoon ja sitä varten lainattiin hieman isonsiskon askartelumateriaaleja. Pääarkkitehti oli tietenkin Eero ja me Emilian kanssa toimimme muotoiluapuna ja auttelimme kuumaliiman kanssa. Toteutuksessa on käytetty mm. muovailuvahaa, pikkuautoja ja legoja.


Uima-altaan ovat kansoittaneet pelottavan näköiset tyypit. Mutta he ovat kuulemma sukeltajia, siksi hurjat kypärät päässä.
Koska ollaan Kiinassa, vartijoita on klubitalon edessä tietty melko monta ja he ovat hyvin virallisen näköisiä. Pienoismalliin piti sijoittaa "tällaisille alueille tyypillisiä palveluja" ja meillä oli vähän vaikeuksia keksiä näitä palveluja, joten vartijat edustavat myös tätä osastoa. Pitäisi varmaan sijoittaa tuonne vielä joku korjaajajamppa seisoskelemaan.
Alueen autot ovat tutunnäköisiä eräästä puhki katsotusta elokuvasta :) Nämä olivat mittasuhteiltaan sopivimmat. Pääarkkitehdin kynänkäyttö on hieman suurpiirteistä, mutta niinhän kunnon taiteilijoilla pitää ollakin.Kasvillisuutta varten pihamme puksipuut joutuivat harvennukseen.Alueen kaavaviranomainen on ollut hyvin avarakatseinen. Alueelle mahtuu perinnetaloja


Sekä myös hmmm... hyvinkin rohkeaa arkkitehtuuria.


 Tämä keltakattoinen mökki on kuulemma meidän talomme.


 Huomenna koko komeus pitäisi saada raahattua kouluun!


Että tällaisissa kehittävissä puuhissa näin viikon aluksi!