sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Koti koivujen katveessa lähtee Kiinaan

Perustin tämän blogin alkuvuodesta kun perheemme isä lähti puolen vuoden komennukselle Kiinaan. En kuitenkaan ehtinyt enkä jaksanut kirjata ylös asioita tästä jaksosta ja ehkä hyvä niin. Nyt tilanne on muuttunut ja olemme koko perhe muuttamassa Shanghaihin syksyllä 2012.

Yritin löytää blogeja muuttoon ja muuhun siihen liittyvään, mutta ihan tuoreita ja omaa tilannettamme vastaavia ei oikein löytynyt. Päätinkin nyt siis dokumentoida oman projektimme blogin muotoon :) Kaikki on aivan alkuvaiheessa, huomenna vien passin miehen työnantajalle viisumia varten ja House Hunting -matka on tarkoitus tehdä kahden viikon päästä. Kiikarissa on hyvä kansainvälinen koulu. Oman haasteensa muuttoon tuo se, että kuopuksemme Eero, 6 v aloittaa syksyllä koulun ja Ella 11 v ja Emilia 9 v harrastavat rytmistä voimistelua ja taitoluistelua kilparyhmissä, näiden harrastusten jatkaminen Kiinassa on vielä täysi arvoitus.

Lapsille teimme lupauksen ettei kotia myydä, vaan se odottaa meidän paluutamme täällä - siksi blogin nimi pysyköön alkuperäisenä.

Tervetuloa siis seuraamaan projektiamme, toivottavasti siitä on joskus apua jollekin samaan tilanteeseen pääsevälle tai joutuvalle perheelle :)

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea kokemuksestanne Kiinaan muutosta. Itse tulin ensimmaisen kerran 25 litran rinkka mukanani ja sen jalkeen olen pari kertaa kaynyt Suomessa hakemassa taydennysta. Yleensa tosin tila tayttyy ruisleivista :)

    Linkkaan blogisi oman blogini sivupalkkiin, silla yritan kerata sinne suomalaisia kiinablogeja.

    Terveiset Guangzhousta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Katsotaan mitä tästä tulee :)

      Itselläni alkaa maanantaina kolmas reissu Kiinaan - seuraava saattaakin sitten olla isomman kuorman kanssa! Minullakin on ostoslista jo taskussa mieheltäni joka on asustellut Shanghaissa jo 5 kk, ruisleipää, hernekeittoa, meetwurstia...

      Poista