sunnuntai 26. elokuuta 2012

Arki alkakoon!

Tänään oli käytännössä viimeinen orientoitumispäivämme. Huomenna alkaa arki. Koulu ja työt, myös kotirouvan työt. Nämä household-hommat tuntuvat vievän loputtomasti aikaa ja hermoja.

Vietimme lokoisan päivän lähinnä uima-altaalla chillaillen. Ei ostoksia, ei sähköposteja, ei soittoja Winnielle, ei mitään muuta kuin rentoutumista.


Koulupuvut on silitetty ja reput pakattu! Koulubussi hakee klo 8.10 melkein oveltamme ja toivottavasti palauttaa lapset oikeaan paikkaan klo 15.30. Olen kehittänyt (toivottavasti täysin turhan) pelon siitä, että koulun logistiikassa ovat listat seonneet ja Eero laitetaan väärään bussiin ja hän päätyy jonnekin aivan vieraaseen paikkaan. Siksi laadin myös hätälappusia sekä kouluun että bussikuskille tai muulle sivulliselle.


3 kommenttia:

  1. No niin, täällä ollaan ja vpn-pelittää. Onnea teidän koulunaloitukseen. Ja uskoisin, että koulun logistiikka on kohdallaan ja lapset pääsevät oikeisiin osoitteisiin, mutta kyllä nuo laput kaiken varalta on hyvä olla olemassa!

    VastaaPoista
  2. Ihana lappu:) Hyvältä näyttävät teidän harrastuksenne tänne viileään syksyiseen Suomeen. Meillä on Emilin koulu alkanut hyvin. On jo koettu kuristava nelosluokkalainen ja liian innokas ihailija, joka ei tointunut kuin tönimällä ja huutelemalla:) Viimeksi mainitun seurauksena on myös opettajan koulun jälkeen pitämä puhuttelukin tullut tutuksi. Nimi on kyllä enne ja toimintaa riittää. Mutta niin ovat nämä ekat söpöjä.

    VastaaPoista
  3. Mervi: Kiva että Vaahteranmäen Eemeli on heti ottanut homman haltuun, kerralla vaan selväksi että hänelle ei ryppyillä :) Sää on oikeastaan liiankin kuuma, kosteus on tukahduttavaa suorastaan. Eilen tänne odotettiin taifuunia jota ei onneksi kuitenkaan tullut.

    VastaaPoista