sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Illallinen 56. kerroksessa

Tänään ohjelmassa oli mukavat illalliskutsut ystäväperheen luona, Pudongissa. Teemana oli nyyttikestit, joissa kaikki tuovat jotain omasta kotimaastaan. Olenko julistanut tarpeeksi sitä, kuinka vihaan tätä "bring something from your country" -teemaa ;)?  Mutta nyt oli ihan eri juttu, kyseessä illalliset - ei leipomista, kuten koulun jutuissa.

Kavereiden kodista, Shimao Riviera Gardenin 56. kerroksesta on juhlavat näkymät: "pallotorni", "reikätalo" sekä tuleva maailman top 3:een kohoava "tötterötalo" näyttävät olevan ihan vieressä. Tänään(kin) valitettavasti ilmanlaatu oli sellainen, ettei suunnilleen joen toiselle puolelle nähnyt.
Meillä oli kuitenkin pöytä koreana!

Pöytämme kattauksen alussa. Tarjolla oli mm.:


Tempura kanaa japanilaisittain...Vihanneksia ja dippejä


japanilaista...munakoisoa yms.


sushia....Suomea edustivat Virvan mahtava perunasalaatti sekä lihapullat ja itse kyhäämäni tuorejuusto-savulohi -levite.  Sekä ihanat korvapuustit"
Australialainen viinitilan omistaja toi maistettevaksi upean kokoelman viinejä!

Viimeinen, dekanterissa tarjottu Shiraz oli varmuudella parhaiden ikinä maistamieni viinien joukossa!

Illan emännän Tomon kiinan opettaja Sherry ja kaverinsa Grace, kokkasivat meille dumplingeja. Ja voin käsi sydämellä sanoa, että nämä dumpligit olivat parhaita mitä olen koskaan syönyt!


Veggie...

 
 Maissia, herneitä, sipulia, possua...


Aivan mahtavaa! Kiitos Tomo ja muut kokit!

2 kommenttia:

  1. Ja tämän ravintolan tarkka osoite oli?? Tiedän ensi viikonloppuna vaikka piipahtaa, kun on ilmeisesti ihan meidän kotikulmilla ;) Herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
  2. Me juuri illalla Virvan kanssa suunniteltiin japanilaisen keittiön kokkauskurssia Tomon johdolla. Simo voisi maksaa valokuvauskouluna (mulla on uusi ihana kamera, jota en vielä osaa käyttää), mutta millä ihmeellä me maksetaan? Lihapullia ja pullia ne osaa jo tehdä...

    VastaaPoista