torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 - upea treffikevät!

Vuosi 2015 koitti meille 2 h sitten. En vaan pysty nukkumaan, koska iloitsen ja hymyilen :)

Tämä viimeinen kevät on nimittäin täyttymässä vierailuista, vihdoin ja viimein! Kohta alkaa tehdä tässä majatalossa tiukkaa päivistä ;)

Tänänään sain taas kaksi uutta iloista treffiuutista:

20.1. 2015 saapuu äitini ja hänen siskonsa - melko timanttiset mimmit. En usko, että meille tulee paljoa tekemisen puutetta.  Tämän kuulin tänään!

6.2. 2015 on odotettavissa serkkuni-nyt ne viisumiasiat kuntoon, Samu!!! Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa! Täällä saa ainakin spaghetti bolognesea ja myös olutta mahan täyteen reppureissaajille!

9.2. 2015 saamme vieraaksemme vanhan tutun "au-pair" Jennan kavereineen! Ja jätämme nuoret naiset  Ompun kanssa kolmistaan oman Langkawille suuntautuvan reissumme ajaksi 13.2. alkaen! Ja sitten vielä viikon verran vietämme yhteistä aikaa!

1.3. 2015 saan taas supermieluisan vieraan -ikään kuin muut eivät muka olisi olleet mieluisia? Mutta tästä on puhuttu niiiiiiin pitkään! Ihana siskoni saapuu pitkäksi viikonlopuksi Shanghaihin! Vihdoin ja viimein. Sisustusshoppailua luvassa ja ankarasti!

10.4.-12.4. 2015 Näyttäisi todennäköiseltä, että saan entisen  työkaverini ja ystäväni, Pian,  tänne vierailulle, mahdollisesti myös pari muuta ystävää. Toivotaan ja toivottavasti nähdään - pusuja! Varaan viikonlopun teille!

30.4.-10.5.2015 Serkkuni ja upea kummipoikani Niklas saapuvat katsastamaan Shanghain! Tämä myös viimeisen vuorokauden mahtava treffibuukkaus!

Ja voi kamala...Tästä on vain pieni hetki siihen, kun meidän kuormamme lähtee kotiin! Ja meidän aikamme Shanghaissa on sitten siinä, 15.6.2015 viimeistään. En oikein tiedämiten suhtautua. Haikeaa, kamalaa, jännittävää, kotoisaa, ihanaa... No, sen näkee sitten.

Mihin tämä aika meneekään? Vuosi vaihtui kolme tuntia sitten ja nyt on pakko mennä nukkumaan! Olen superonnellinen, että näinkin moni kuitenkin päätti ja pystyi lähtemään  meitä täällä moikkaamaan, vaikka keväästä tulikin kiireinen! Kaikkia teitä muita tapaamme ennen kuin huomaammekaan, kesällä 2015! Älkääkä epäröikö buukata tätä majataloa myös nyt vapaana oleviksi päiviksi -sopu sijaa antaa! Tervetuloa!

Upeaa vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti