lauantai 11. toukokuuta 2013

Lupaus lunastettu

Lupasin joskus aikaisemmin, että jos Eero jaksaa  käydä 10 kertaa tennistunneilla, ostan itselleni mailan ja lupaan käydä "pelaamassa" hänen kanssaan säännöllisesti. Edellisen viikon maanantaina koitti sitten se viimeinen tennistunti. 

Tämän viikon tiistaina kävin hankkimassa Decathlonista itselleni mailan. En ryhtynyt tämän hankintani kanssa hifistelemään laadulla, vaan otin sen simppeleimmän ja halvimman :)


Lisäksi hankin kasan palloja..

 
 
Torstaina kävimme ensimmäisen kerran pelaamassa kahdestaan!


Reipas poikani jaksoi kulkea koko kevään joko potkulaudalla tai pyörällä maila selässään tunneille. Jos minä meinasin unohtaa tunnin, Eero muisti sen joka maanantai. Eilen noudatimme samaa kaavaa :)

Hallissa oli aika surkea valaistus, mutta...

Eero opetti minulle oikeita otteita...Ei meillä suurta ottelua syntynyt, mutta melkein trooppisessa lämpötilassa ihan leikkiminenkin sai hien pintaan. Olipa kivaa! Jatkossa aiomme pallotella jokaisen viikon maanantaina!
Eeron kuva: Äitimaila, isovelimaila ja vauvat ;)
 Huhu kertoi, että alueemme uima-altaat ovat auki, mutta huhu osoittautui uutisankaksi. Kuulemma Kesäkuussa altaat avataan, eikä ihme, kun kiinalaiset kulkevat vielä toppatakeissaan vaikka lämpötila lähentelee kolmeakymppiä. Tyhmää. Sisäallas on kuitenkin auki, sinne siis!4 kommenttia:

 1. Mä olen panostanut ihan samanlaiseen mailaan ;)
  Hyviä tennisotteluita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä oli maila huikeaan n. 10 € hintaan. Sanoin juuri, että ennen lopullista lähtöämme hankin täältä kaikki mahdolliset ja mahdottomat liikuntavälineet perheelle, teltasta alkaen!

   Poista
  2. No ihan on samat suunnitelmat: teltat, makuupussit, retkivarusteet, sulkiskengät, tenniskengät, golfkengät... Kaikki mahdollinen, niin sitten on ainakin varusteet kunnossa, jos sattuisi joku urheilukärpänen puremaan ;)

   Poista
  3. Mia hei, tärkeintä ei ole voitto, eikä edes osallistuminen vaan merkkivaatteet ;)

   Poista