tiistai 3. maaliskuuta 2015

Uuden vuoden juhlintaa - vielä kerran

Oli tarkoitus laittaa kuvia uuden vuoden juhlista heti tuoreeeltaan jo kauan sitten, mutta sitten netti pimeni ja siinä menikin juhlafiilis ja aikaa!

Toivotamme nyt kuitenkin vielä kerran hyvää uutta vuotta, WISS:n hienojen juhlien kuvien merkeissä.  Juhla oli upea ja lapset olivat harjoitelleet kovasti! Puvustus ja lavastus olivat viimeisen päälle. Poikani tuleva ura ei ehkä ole esittävän taiteen parissa, mutta hyvin tehty silti! Ei enää mököttämistä takarivissä, vaan ylpeästi eturivissä suomalaisen kaverin kanssa. Molemmat tosin näyttivät siltä, että oltais mieluummin potkimassa palloa kentällä kuin tässä laulamassa.

Orsini -teatterin valmistuminen on tuonut WISS:n juhliin ihan uutta potkua ja ISTA-ohjelman myötä on aina mukavaa, kun isommat oppilaat pääsevät puikkoihin äänentoistossa ja valaistuksessa.

Jos tämä oli meidän viimenen uuden vuoden kekkerimme täällä, jäi todella hyvä mieli! Hyvä WISS!

2 kommenttia:

 1. Oliko tuo juhla vain Primary koulun, sillä en ollut kuullut mistään juhlasta...vai olinko jättänyt taas jonkun sähköpostin lukematta ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Ei Sanna, et ole missannut. Minä olisin yhtä hyvin saattanut missata, mutta tässä oli sen verran ohjeita puvustuksesta, harjoituksista yms. ettei sitä oikein pystynyt missaamaan :) Kyseessä siis tosiaan oli Primaryn juhla.

   Secondarylla oli joku oma, ihan vaan oppilaiden kekkeri pe 13.2., jolloin me jo jonotimme yhdessä kentällä matkalle lämpimien vesien äärelle. Teilläkin oli näköjään ihana matka.

   -Marita-

   Poista