lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kirjoittamisen vaikeus - ja korjaamisen vaikeus!

Kirjoitan tätä blogia kaiken muun sähläämisen ohella, en tosiaan ole mikään päätoiminen copywriter, vaikka rakastankin lukemista ja tekstin tuottaminen ja asioiden sanominen ovat muodostuneet jostain syystä siksi parhaaksi osaamisekseni.  Sanon asiani paremmin kirjoittamalla, kuten rakkaani tietävät.

Huomaan usein tässä blogissa tekeväni tosi ärsyttäviä ja noloja typoja ja näitä ihania "yhdys sana" -virheitäkin. Huomaan ne useimmiten heti ja tekee mieli korjata ne myös heti...Sitten...

Typerää selitellä, mutta Kiinassa ehkä sallittua? Elämme täällä sensuurin takana. Olen suunnattoman turhautunut siihen, että käytän blogialustana Bloggeria, joka ensinnäkin vaatii vpn-ohjelman toimiakseen ja toisekseen se ei sittenkän pomminvarmasti toimi.

Tietenkin minulla on vpn-ohjelma! Se oli ensimmäisiä asioita jotka selvitin tänne lähtiessämme ja tällä hetkellä koneellani on ladattuna niitä 3 kpl, koska usein vain yksi toimii! Siltikään edes se yksi ei tietenkään kiinalaisittain toimi. Bloggeriin tekstejä muuttaakseni pitää tehdä monimutkainen systeemi uloskirjautumisineen, sisäänkirjautumisineen, nykyisin välillä jopa tekstiviestillä varmistamisineen ja sitten taas koodien syöttämisineen. Siksi pyrin korjaamaan typot ja muut outoudet kerrallaan.


 1.2.2015 Kiina päätti laittaa kaiken Googlen alla tapahtuvan toiminnan erityistarkkailuun ja näin tosiaan tapahtui!!!!

Jos siis huomaan kirjoittaneeni vaikka että kisa sen sijaan että tarkoittaisin kissa, minun pitää pahimmillaan ensin kirjautua pois tilistä, sitten bloggerista, siten VPN:sta, sitten taas kirjautua VPN:naan, googleen, bloggeriin, tilille ja kirjoittaa, että "kissa"... Luotan teihin kaikkiin, että asiayhteydessä ymmärrätte kisan tarkoittavan kissaa lemmikkien osalla.

Kuten me kaikki varmasti tajuamme, mitä tässä suloisessa, vanhanaikaista käyttöliittymää, eli kynää ja paperia käytetyssä viestissä sanotaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti